Skip to content

De Mistral-Air® portfolio biedt een alles-in-één oplossing om de patiënt warm te houden tijdens het hele perioperatieve traject.

25 Warmte dekens
38 Instelpunt graden Celsius
10 Miljoen patiënten p/j
60 Landen van verkoop

Mistral-Air® Warmte dekens

Onze complete dekenportfolio helpt zorgverleners om onbedoelde perioperatieve hypothermie te voorkomen en het resultaat voor de patiënt te verbeteren. Het dekenassortiment bestaat uit Mistral-Air® Premium dekens en de Mistral-Air® dekens Plus.

 • Optimale warmteoverdracht en -verdeling naar de patiënt
 • Niet zwevend
 • Geen verstoring van de luchtstroom in de omgeving
 • Geen katoenen linnengoed nodig
 • Hoogwaardige prestaties: Premium dekens kunnen warmteverlies tot 80% verminderen in de perioperatieve omgeving.

Mistral-Air® Verwarmingsunit

De Mistral-Air® Geforceerde Luchtverwarming voldoet aan de laatste marktverwachtingen. Hij laat de therapie binnen 30 seconden beginnen en ligt comfortabel in de hand. De verwarmingsunit is licht van gewicht, gemakkelijk te reinigen en gemaakt van slagvast materiaal.

 • Geoptimaliseerde warmteoverdracht door Multi Sensor Technologie & Krachtige Ventilator
 • Elimineert luchtverontreinigingen doormiddel van het HEPA-filter
 • Ergonomisch en flexibel in gebruik door het slanke & lichte ontwerp

Mistral-Air MA1200

Mistral-Air® Verwarmingspakken

De Mistral-Air® Verwarmingspakken en de Mistral-Air® Premium Verwarmingspakken zijn ontworpen voor elke fase van het perioperatieve traject. De pakken kunnen gemakkelijk worden opgenomen in de preoperatieve periode door de schort van de patiënt te vervangen. Na de voorverwarming kunnen ze worden gebruikt als boven- en/of onderlichaam tijdens de operatie, voor zowel passieve als actieve opwarming.

 • Preventie is de beste oplossing
 • Maximale bedekking van de huid
 • Voor passieve en actieve verwarming: vervangt ziekenhuis- of operatiejassen, linnengoed en luchtverwarmingsdekens.

Mistral-Air

Geforceerde luchtverwarming portfolio

Ons volledige assortiment Geforceerde Luchtverwarming helpt zorgverleners om onbedoelde perioperatieve hypothermie te voorkomen en de uitkomst voor de patiënt te verbeteren. Het portfolio bestaat uit de Mistral-Air® Geforceerde Luchtverwarmingseenheid, Mistral-Air® Snelkoppeling, Mistral-Air® Premium Dekens en de Mistral-Air® Dekens Plus.

Virtual37®

Virtual37® is een instrument voor temperatuurbeheer, ontwikkeld om zorgverleners te ondersteunen bij het handhaven van normothermi...
Bekijk product

Mistral-Air® MA1200

De Mistral-Air® Plus Warming Unit is een apparaat voor Forced Air Warming, voor het beheer van de temperatuur van de patiënt en he...
Bekijk product

Premium Adult MA3320

Mistral-Air Premium Adult is een volledige lichaamsdeken met een isolerende toplaag, ontworpen voor temperatuurbeheer van de patië...
Bekijk product

Mistral-Air® Warming Suits

De Mistral-Air® Warming Suits en de Mistral-Air® Premium Warming Suits zijn ontworpen voor veelzijdigheid en aanpasbaarheid voor e...
Bekijk product
Bekijk alle producten

Vind uw dichtstbijzijnde PTM consulent

Onze internationale distributie is opgezet via een uitgebreid en hooggekwalificeerd zakenpartner netwerk. De zakenpartners garanderen maximale zorg voor kwaliteit, kennis, service en continuïteit.

Contact us