Skip to content

The Surgical Company PTM heeft een volledig portfolio van bloed- en vloeistoffenverwarming met hoge doorstroming dat een veilige en gecontroleerde technologie biedt om consistent warm bloed en IV-vloeistoffen toe te dienen aan patiënten die chirurgische procedures ondergaan.

100 Seconden gebruiksklaar
39 Instelpunt graden Celsius
60 Duizend patiënten per jaar
60 Landen die verkopen

Fluido® AirGuard Systeem

Fluido® AirGuard System is een bloed- en vloeistofverwarmingssysteem. Het verwarmt tot normotherme vloeistoftemperatuur bij hoge doorstromingen in slechts 100 seconden. Het systeem is geschikt voor alle toepassingen, van matige tot hoge doorstroming. Het Fluido® AirGuard-systeem bestaat uit:

  1. Bloed- en Vloeistofverwarmer
  2. Luchtwachter
  3. Drukkamers
  4. Compressor
  5. IV-paal

Fluido® wegwerpset

Ons volledige portfolio bloed- en vloeistoffenverwarming met hoge doorstroming helpt zorgverleners om onbedoelde perioperatieve hypothermie te voorkomen en de uitkomst voor de patiënt te verbeteren.

De wegwerpsets bewegen gemakkelijk met de patiënt mee tussen verschillende systemen. Hierdoor kan de zorgverlener IV-vloeistoffen voor de patiënt op verschillende afdelingen verwarmen met slechts één disposable zonder de verwarmingsunit te hoeven verplaatsen.

Het portfolio van disposables met hoge doorstroming bestaat uit de Fuido® Standard Set, Fluido® Trauma Set en een Fluido® Trauma Plus Set.

Fluido AirGuard System
Fluido AirGuard System

Bloed- en vloeistoffen portfolio

Ons volledige bloed- en vloeistoffen portfolio helpt zorgverleners om onbedoelde perioperatieve hypothermie te voorkomen en het resultaat voor de patiënt te verbeteren. Het portfolio bestaat uit het Fluido® AirGuard System, Fluido® Compact, Fluido® Irrigation en een volledig assortiment disposables.

Virtual37®

Virtual37® is een instrument voor temperatuurbeheer, ontwikkeld om zorgverleners te ondersteunen bij het handhaven van normothermi...
Bekijk product

Fluido® AirGuard System

Fluido® AirGuard System is een bloed- en vloeistofverwarmingssysteem dat normothermie helpt handhaven door consistent normothermis...
Bekijk product

Fluido® Irrigation

De Fluido® Irrigation Fluid Warmer is ontworpen om grote volumes normotherme irrigatievloeistoffen te leveren met een optimaal deb...
Bekijk product

Fluido® Disposable sets

Fluido® AirGuard System wordt geleverd met drie mogelijke wegwerpsets: Standaard Set, Trauma Set en Trauma Plus Set.
Bekijk product

Fluido® Compact

Fluido® Compact is een bloed- en vloeistofverwarmingssysteem met een laag tot gemiddeld debiet. Het is gebruiksvriendelijk, veilig...
Bekijk product
Bekijk alle producten

Vind uw dichtstbijzijnde PTM consulent

Onze internationale distributie verloopt via een uitgebreid en hooggekwalificeerd zakenpartner netwerk. De zakenpartners garanderen maximale zorg voor kwaliteit, kennis, service en continuïteit.

Contact us