Skip to content

TSC Life heeft een volledig assortiment Irrigatievloeistofverwarming dat een veilige en gecontroleerde technologie biedt om consistent warme IV-vloeistoffen toe te dienen aan patiënten die chirurgische procedures ondergaan.

100 Seconden gebruiksklaar
39 Instelpunt graden Celsius
30 Duizend patiënten per jaar
60 Landen die verkopen

Fluido® Irrigation

De Fluido® Irrigation verwarmt vloeistoffen door middel van infraroodtechnologie, een droge en betrouwbare methode, waarbij risico’s van besmetting via vloeistoffen worden voorkomen. Hij verwarmt in slechts 100 seconden tot een normale vloeistoftemperatuur bij hoge flowsnelheden.

Bij gebruik van irrigatievloeistoffen met een hoge flowsnelheden wordt ook een normotherme vloeistoftemperatuur gegarandeerd.

De installatie is eenvoudig en het systeem vereist geen veranderingen in de chirurgische techniek. Het temperatuurinstelpunt kan worden aangepast aan uw chirurgische behoeften, van 30°C tot 39°C. Het garandeert de ingestelde vloeistoftemperatuur die aan de patiënt wordt toegediend. Een stabiele lichaamstemperatuur is essentieel voor uw patiënten. Het vermindert bloedingen en versnelt de hersteltijd.

Fluido® Irrigation wegwerpset

Fluido® Irrigation wordt geleverd met een wegwerpset: URO Set

  • Max. doorstroming 1400ml/min
  • Normotherme flow50 – 680ml/min
  • Patiëntenlijn 2000mm
  • Priming volume 220ml
  • Druk tot 300mmHg

Ook afzonderlijk verkrijgbaar: Fluido® Irrigatie URO PatiëntenlijnArt. Nr. 680801-B, Fluido® Irrigation URO Spike Set Art. Nr. 680803-B en URO Lock bore cap.

Fluido Irrigation URO set

Bloed- en vloeistoffen portfolio

Ons volledige bloed- en vloeistoffen portfolio helpt zorgverleners om onbedoelde perioperatieve hypothermie te voorkomen en het resultaat voor de patiënt te verbeteren. Het assortiment bestaat uit het Fluido® AirGuard-systeem, Fluido® Compact, Fluido® Irrigation en een volledig assortiment disposables.

Virtual37®

Virtual37® is een instrument voor temperatuurbeheer, ontwikkeld om zorgverleners te ondersteunen bij het handhaven van normothermi...
Bekijk product

Fluido® AirGuard System

Fluido® AirGuard System is een bloed- en vloeistofverwarmingssysteem dat normothermie helpt handhaven door consistent normothermis...
Bekijk product

Fluido® Irrigation

De Fluido® Irrigation Fluid Warmer is ontworpen om grote volumes normotherme irrigatievloeistoffen te leveren met een optimaal deb...
Bekijk product

Fluido® Irrigation Disposable Set

Fluido® Irrigation wordt geleverd met een wegwerpset: URO-set
Bekijk product

Fluido® Compact

Fluido® Compact is een bloed- en vloeistofverwarmingssysteem met een laag tot gemiddeld debiet. Het is gebruiksvriendelijk, veilig...
Bekijk product
Bekijk alle producten

Vind uw dichtstbijzijnde PTM consulent

Onze internationale distributie verloopt via een uitgebreid en hooggekwalificeerd zakenpartner netwerk. De zakenpartners garanderen maximale zorg voor kwaliteit, kennis, service en continuïteit.

Contact us