Skip to content

Onze oplossingen

Het TSC-PTM portfolio biedt een alles-in-één oplossing voor het warm houden van de patiënt gedurende het gehele perioperatieve traject.

Patient Temperature Management

Het voorkomen van onbedoelde perioperatieve hypothermie helpt om het aantal postoperatieve infecties, de verblijfsduur in het ziekenhuis en de kosten per patiënt te verminderen.
Bekijk oplossing

Forced Air Warming

Het complete assortiment Forced Air Warming helpt professionals in de gezondheidszorg om onbedoelde perioperatieve hypothermie te voorkomen en de uitkomst van de patiënt te verbeteren.
Bekijk oplossing

Low Flow Blood and Fluid Warming

Low Flow Blood and Fluid Warming kan helpen bij het handhaven van normothermie en zal bijdragen tot een positief resultaat voor de patiënt door een consistente normotherme bloed- en vloeistofstroom.
Bekijk oplossing

Irrigation Fluid Warming

Onvoldoende opgewarmde vloeistoffen kunnen de temperatuurdaling van de patiënt verergeren. Onderkoeling kan worden verminderd door irrigatievloeistoffen op te warmen.
Bekijk oplossing

Heat Reflective Technology

Met warmtereflectietechnologie kunt u op een eenvoudige manier onbedoelde onderkoeling voorkomen, met optimaal comfort voor uw patiënt.
Bekijk oplossing

High Flow Blood and Fluid Warming

High Flow Blood and Fluid Warming kan helpen bij het handhaven van normothermie en zal bijdragen tot een positief resultaat voor de patiënt door consistente normotherme bloed- en vloeistofdoorstroming.
Bekijk oplossing

Vind uw dichtstbijzijnde PTM adviseur

Onze internationale distributie is opgezet via een uitgebreid en hoog gekwalificeerd zakenpartner netwerk. De zakenpartners garanderen maximale zorg voor kwaliteit, kennis, service en continuïteit.

Contact us