Skip to content

The Surgical Company PTM heeft een volledig assortiment traag stromende bloed- en vloeistofverwarming dat een veilige en gecontroleerde techniek biedt om consistent warm bloed en IV-vloeistoffen toe te dienen aan patiënten die chirurgische procedures ondergaan.

1 Knop voor eenvoudig gebruik
39 Instelpunt graden Celsius
190 Duizend patiënten p/j
60 Verkopende landen
Fluido Compact Warming Module

Fluido® Compact Wegwerpsets

Ons volledige assortiment bloed- en vloeistofverwarming voor traag stromend bloed- en vloeistoffen helpt zorgverleners onbedoelde perioperatieve hypothermie te voorkomen en de uitkomst voor de patiënt te verbeteren.

De wegwerpsets bewegen gemakkelijk met de patiënt mee tussen verschillende systemen. Hierdoor kan de zorgverlener IV-vloeistoffen voor de patiënt op verschillende afdelingen verwarmen met slechts één disposable zonder de verwarmingsunit te hoeven verplaatsen.

Het assortiment disposables met lage flow bestaat uit de Fuido® Standard Set en de Fluido® Standard Set met druppelkamer.

Fluido® Compact systeem

De Fluido® Compact combineert gebruiksgemak met lage operationele kosten. Het intuïtieve bedieningspaneel kan met slechts één knop worden bediend. Het is een gebruiksvriendelijk apparaat om onbedoelde perioperatieve hypothermie te voorkomen en het resultaat voor de patiënt te verbeteren. Het apparaat is onderhoudsvrij. De onderdelen van het Fluido® Compacte Bloed- en Vloeistofverwarmingssysteem hebben een duurzaam ontwerp. The Surgical Company PTM beveelt aan eenmaal per jaar een elektrische veiligheidstest en een alarmtest voor een te hoge temperatuur uit te voeren.

De ingebouwde software maakt maximale patiëntveiligheid mogelijk door middel van meerdere temperatuursensoren en een onafhankelijk veiligheidscontrolesysteem. Het biedt nauwkeurige en veilige bloed- en vloeistofverwarming.

Fluido Compact

Bloed- en vloeistoffen portfolio

Onze complete bloed- en vloeistoffenportfolio helpt zorgverleners onbedoelde perioperatieve hypothermie te voorkomen en het resultaat voor de patiënt te verbeteren. Het portfolio bestaat uit het Fluido® AirGuard System, Fluido® Compact, Fluido® Irrigation en een compleet assortiment disposables.

Virtual37®

Virtual37® is een instrument voor temperatuurbeheer, ontwikkeld om zorgverleners te ondersteunen bij het handhaven van normothermi...
Bekijk product

Fluido® AirGuard System

Fluido® AirGuard System is een bloed- en vloeistofverwarmingssysteem dat normothermie helpt handhaven door consistent normothermis...
Bekijk product

Fluido® Irrigation

De Fluido® Irrigation Fluid Warmer is ontworpen om grote volumes normotherme irrigatievloeistoffen te leveren met een optimaal deb...
Bekijk product

Fluido® Compact Disposable sets

Fluido® Compact wordt geleverd met twee mogelijke wegwerpsets: Standaard Set en Standaard Set met druppelkamer.
Bekijk product

Fluido® Compact

Fluido® Compact is een bloed- en vloeistofverwarmingssysteem met een laag tot gemiddeld debiet. Het is gebruiksvriendelijk, veilig...
Bekijk product
Bekijk alle producten

Vind uw dichtstbijzijnde PTM consulent

Onze internationale distributie is opgezet via een uitgebreid en hooggekwalificeerd zakenpartner netwerk. De zakenpartners garanderen maximale zorg voor kwaliteit, kennis, service en continuïteit.

Contact us