Skip to content
Clinical setting PTM portfolio

De beste producten in zijn klasse

Ons complete assortiment voor temperatuurbeheer van patiënten helpt zorgverleners om onbedoelde perioperatieve hypothermie te voorkomen en de resultaten voor de patiënt te verbeteren.
Bekijk alle producten

Vind uw dichtstbijzijnde PTM consulent

Onze internationale distributie is opgezet via een uitgebreid en hooggekwalificeerd netwerk van zakenpartners. Onze zakenpartners garanderen maximale zorg voor kwaliteit, kennis, service en continuïteit.

Contact us

Onze oplossingen voor het verwarmen van patiënten

Patient Temperature Management

Het voorkomen van onbedoelde perioperatieve hypothermie helpt om het aantal postoperatieve infecties, de verblijfsduur in het ziekenhuis en de kosten per patiënt te verminderen.
Bekijk oplossing

Forced Air Warming

Het complete assortiment Forced Air Warming helpt professionals in de gezondheidszorg om onbedoelde perioperatieve hypothermie te voorkomen en de uitkomst van de patiënt te verbeteren.
Bekijk oplossing

Low Flow Blood and Fluid Warming

Low Flow Blood and Fluid Warming kan helpen bij het handhaven van normothermie en zal bijdragen tot een positief resultaat voor de patiënt door een consistente normotherme bloed- en vloeistofstroom.
Bekijk oplossing

Irrigation Fluid Warming

Onvoldoende opgewarmde vloeistoffen kunnen de temperatuurdaling van de patiënt verergeren. Onderkoeling kan worden verminderd door irrigatievloeistoffen op te warmen.
Bekijk oplossing

Heat Reflective Technology

Met warmtereflectietechnologie kunt u op een eenvoudige manier onbedoelde onderkoeling voorkomen, met optimaal comfort voor uw patiënt.
Bekijk oplossing

High Flow Blood and Fluid Warming

High Flow Blood and Fluid Warming kan helpen bij het handhaven van normothermie en zal bijdragen tot een positief resultaat voor de patiënt door consistente normotherme bloed- en vloeistofdoorstroming.
Bekijk oplossing
Medical staff

Innovation with purpose

TSC Life

De in 1993 opgerichte, TSC Life bestaat uit 3 productiebedrijven die een volledig assortiment gespecialiseerde medische apparatuur en benodigdheden voor professionals in de gezondheidszorg ontwikkelen, produceren en distribueren. TSC Life, Patient Temperature Management, is één van deze productiebedrijven. Een leidend Europees bedrijf dat wereldwijd actief is op het gebied van hypothermie en oplossingen biedt voor het verwarmen van patiënten.

60 landen

TSC Life is de voorkeurspartner geworden van ziekenhuizen en zorgverleners wereldwijd.

5 productlijnen

Het PTM-portfolio bevat een complete en aanvullende productlijn voor het voorkomen van onbedoelde perioperatieve hypothermie.

50 miljoen patiënten

The Surgical Company PTM ondersteunt miljoenen patiënten wereldwijd die normothermisch blijven, via een wereldwijd netwerk van gekwalificeerde zakenpartners.

3 TSC Life ondernemingen

Patient Temperature Management maakt deel uit van TSC Life, met zusterbedrijven Endovision en Connected Care.

Hoe wij u kunnen helpen?

Wij focussen ons op intramurale gezondheidszorg met als hoofddoel het beschikbaar stellen van de meest moderne en kwalitatieve oplossingen voor PTM doelgroepen.

Video

Tube MA0510

The Mistral-Air® Tube MA0510 is designed to warm your patient’s entire body in various surgical positions and can be used throughout the perioperative pathway.

The Mistral-Air® Warming System should only be operated after reading the official user ma...

Mistral-Air Tube MA0510

Brochure

Mistral-Air® portfolio

Our complete Forced Air Warming portfolio helps healthcare professionals to prevent inadvertent perioperative hypothermia and improve patient outcome. The portfolio consists of the Mistral-Air® Forced Air Warming unit, Mistral-Air® Quick Connector, Mistral-...

Premium Adult blanket MA3320
Bezoek ons onderwijscentrum