Skip to content

De nieuwe Broncoflex™, ontworpen om anders te zijn

De nieuwe Broncoflex™ brengt innovatie en vereenvoudigt het beheer van apparatuur in ziekenhuizen. Met slechts twee maten dekt hij alle therapeutische indicaties in de flexibele bronchoscopie.

Broncoflex™

De Broncoflex™ is ontworpen om tegemoet te komen aan de huidige behoeften en uitdagingen van ziekenhuizen die gepaard gaan met het gebruik van flexibele bronchoscopen.
Bekijk product

Raadpleeg onze specialisten

Onze specialisten staan tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden en de juiste oplossing voor u te vinden

Onze oplossingen

Deze nieuwe generatie brengt gebruikers een hulpmiddel van compromisloze kwaliteit, waarbij afzuiging, beeldkwaliteit en ergonomie centraal staan.

Bronchoscopie

Bronchoscopen zijn nu essentiële apparatuur die door verschillende medische specialisten worden gebruikt voor een breed scala aan klinische indicaties. Lees meer over onze oplossingen.
Bekijk oplossing

Specialization through Innovation

The Surgical Company Group

The Surgical Company Endovision is opgericht in 2006 en produceert en assembleert in een productiefaciliteit in Tours, Frankrijk. Wij ontwikkelen, produceren en distribueren een volledig gamma bronchoscopen voor eenmalig gebruik. Wij blijven groeien door selectieve keuzes te maken uit de nieuwste ontwikkelingen in de gezondheidszorg.

69 landen

The Surgical Company Endovision is uitgegroeid tot de voorkeurspartner van ziekenhuizen en gezondheidsprofessionals wereldwijd.

30 distributeurs

Wij hebben meer dan 30 distributeurs dankzij een toegewijd verkoopteam en oplossingen op maat.

100 werknemers

The Surgical Company Endovision bestaat uit een toegewijd team, onze ambitie is om oplossingen te bieden die aangepast zijn aan de behoeften van gezondheidszorgprofessionals ten voordele van de patiënten.

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij richten ons op intramurale gezondheidszorg met als hoofddoel het ter beschikking stellen van de meest moderne en kwalitatieve oplossingen voor de bovengenoemde doelgroepen.

Training

Instructievideo Broncoflex – Eén-longventilatie

Hoe controleert u de juiste plaatsing van een buisje met dubbel lumen voor één-longventilatie met behulp van een bronchoscoop voor eenmalig gebruik. Deze instructievideo demonstreert de techniek van het inbrengen en controleren van DLT voor SLV met een bron...

Training

Instructievideo Broncoflex – Intubatie

Intubatie en moeilijk luchtwegbeheer met een bronchoscoop voor eenmalig gebruik. Deze instructievideo toont de techniek van een wakkere intubatie met een bronchoscoop. De Broncoflex Agile is compatibel met ET-slangen van 5 en groter.

Découvrez nos formations